Все про монети в онлайн слотах

coins



Можливо, найнезрозуміліше для новачка в онлайн слотах – це розмір ставки. Можливо, ви не знаєте, якою є максимальна ставка на пенні-слотах. А може, ви не знаєте, коли краще збільшити ставку.

Не бійтеся, у нас є всі відповіді на ці запитання у цій статті. Ми збираємося зосередитись виключно на монетах в онлайн слотах. Щоб ви були повністю поінформовані, коли робитимете свою першу ставку. До слова, ставку можна робити як на власні кошти, так і на безплатні фріспіни за реєстрацію без депозита.

Що таке монети у слотах?

Монета – це сума, яку ви збираєтеся поставити на кожну з доступних ліній виплат слота. Лінії виплат не фіксовані, тому ви можете вибрати, скільки з них залишаються активними під час спина. Ви також можете вибрати скільки монет ви збираєтеся поставити, а також розмір цих монет в онлайн слотах.

Зазвичай ви вибираєте ці значення у нижній частині екрана. Вартість монети варіюється між 0,01 та 1,00. Простіше кажучи, якщо ви оберете розмір монети 0,01, ви поставите одну копійку на цей конкретний спин.

Коли ви виграєте спин, ви отримуєте винагороду з множником від вибраного розміру монети. Так, наприклад, якщо ви поставите 1 долар за монету і випаде щасливий приз в 10.000 монет, ви виграєте 10.000 доларів.

Як вибирати ставки на монети

При виборі ставки на монету слід пам'ятати про кілька речей. Пам'ятайте про них, тому що вони значною мірою впливають на кінець кожного спина.

Кількість ліній виплат. Як ми вже згадували вище, ви можете вибрати, скільки ліній виплат залишаються активними. Коли лінія виплат активна, це означає, що ви зробили на неї ставку. Ви можете вибрати ставку на одну лінію виплат або все.

Розмір монети. Після того, як ви вибрали лінії виплат, вам потрібно буде призначити номінал кожної монети. Ви можете зробити це за допомогою кнопок "Плюс" та "Мінус", регулюючи суму на свій розсуд. Збільшуючи розмір монети, ви помітите, що значення загальної ставки також зростатиме.

Кількість монет. Після того як ви активували лінії виплат і вибрали номінал монети, настав час вибрати скільки монет ви хочете поставити на кожен спин. Так, якщо ви вибрали номінал монети в 1 долар і хочете поставити 5 монет, ви витрачатимете 5 доларів на кожен спин.

Максимальна ставка в ігрових автоматах – коли її слід робити?

Опція Max Bet також доступна, якщо ви не надто турбуєтеся про свої витрати. Коли ви вибираєте цю опцію, слот вибирає всі доступні лінії виплат та автоматично встановлює максимальний номінал та кількість монет. Але чи краще робити максимальні ставки на ігрових автоматах? Давайте з'ясуємо.

coins

Якщо ви граєте в ігровий автомат із прогресивним джекпотом, ви захочете зробити максимальну ставку на цьому слоті. Це тому, що джекпот можна виграти лише тоді, коли ви оберете максимальну ставку на ігровому автоматі. Ще одна причина, через яку вам слід робити максимальну ставку, - це коли слот пропонує безкоштовні обертання або бонусні раунди.

Однак, не варто робити максимальні ставки на слотах, якщо у вас обмежений бюджет. Допустимо, ви встановили обмежений бюджет у 30 доларів на слоти. Якщо максимальна ставка становить $3, ви не отримаєте задовільних виплат від цього слота. Особливо якщо ви використовуєте слот із високою волатильністю – ваші кошти підуть миттєво.

Важливо пам'ятати, що максимальна ставка впливає на цифри на слоті. По суті, розмір вашої ставки впливає на RTP слота – чим більше ваші ставки, тим вищі ваші шанси на виграш.

Заключні думки про монети в онлайн слотах

Загалом ви завжди повинні прагнути до максимальних ставок на слотах. Ви будете претендувати на джекпоти, отримаєте найкращий RTP та множники. Але якщо у вас обмежений бюджет, ми рекомендуємо вибрати той розмір ставки, який вам найбільш зручний.

Спочатку ви можете скуштувати безкоштовні слоти, а коли освоїтеся, зможете підвищити свій досвід у нашому розділі "Слоти на реальні гроші".

Бажаєте дізнатися більше про те, як працюють слоти? Не турбуйтесь, ви можете зробити це, заглянувши на нашу сторінку, присвячену загальним та спеціальним функціям слотів.

26-07-2022, 17:51 0 (голосов: 1)
Коментариев (0):
Рейтинг@Mail.ru Разработка сайта
Студия «Шаманим»